9:00 - 17:00

ponedjeljak - petak

Čekaluša 21

71000 Sarajevo

+387 033-200-652

info@hbnekretnine.ba

Compare Listings

Iznajmljuje se dvosoban stan 56m2, Skenderija

500 KM

Opis

Iznajmljuje se dvosoban stan u ulici Fehima efendije Čurčića, općina Centar ukupne kvadrature 56m2. Stan je smješten na visokom prizemlju, a sastoji se od dnevnog boravka, spavaće sobe, kuhinje sa trpezarijom, toaleta i hodnika. Vanjska stolarija je rađena od PVC materijala, dok je u unutrašnjosti drvena. Ulazna vrata su protuprovalna. Podovi su obloženi parketom, a u toaletu i kuhinjskom dijelu su postavljene keramičke ploćice. Grijanje je centralno gradsko. Stan posjeduje sve priključke.

U cijenu mjesečnog najma nisu uračunate režije.

 

Lokacija:

Stan je smješten u centralnom dijelu grada neposredno pokraj zgrade vatrogasaca i federalne uprave za inspekcijske poslove. Pored navedenog u blizini se nalaze Njemačka ambasada, zgrada EU, Skenderija, marketi mješovitom robom, mnogobrojni ugostiteljski objekti, taxi stajalište i stanice javnih gradskih prevoza.

 

Napomena:

 

Cijena koja je navedena je preporučena cijena za predmetnu nekretninu. Vlasnik ima pravo da snizi, povisi ili zadrži preporučenu cijenu sve do potpisivanja zaključenja rezervacije, predugovora, ugovora o zakupu ili ugovora o kupoprodaji nekretnine.

 

Agencija H&B d.o.o. ne preuzima odgovornost za moguća odstupanja od podataka koji su navedeni u katastru i zemljišnim dokumentima. Zainteresovani kupac je u mogućnosti provjeriti vjernost svih navedenih podataka kao i fizičko stanje istih. Kupac ima mogućnost odabira notara za provjeru i zaključenje ugovora.

 

Za detaljne informacije kontaktirajte nas,

agent prodaje: Emir Tabaković, 061/289-193;

 

Vaše H&B Nekretnine.

 

Adresa

  • Grad: Sarajevo
  • State/county: Kanton Sarajevo
  • Kvart-četvrt: Skenderija
  • Država: Bosna i Hercegovina

Detalji

Osvježeno Septembar 27, 2019 u 1:51 pm

  • Šifra nekretnine: 4367
  • Cijena: 500 KM
  • Property Type: Iznajmljivanje, Stanovi
  • Property Status: Rezervisano